Even geduld...

Ervaring 2

By Jcmwebdesign

apr 04 2016

SHARE THIS VIA:
Facebook

Twitter

Pinterest

“In oktober ben ik met mijn Fjord Chris verhuisd naar een andere stal. Omdat Chris SME (zomereczeem) heeft was hij de week daarvoor onder zijn buik helemaal lek gestoken door muggen en/of andere prikkebeesten. Het waren pijnlijke bulten en Chris had daar zichtbaar last van. Gelukkig was daar Kim en zij sprak mij aan over Halo zouttherapie”

Ik heb een kuur  van 5 dagen gedaan met Chris en wat mij opviel was dat de wondjes op zijn buik helemaal verdwenen waren. Hij werd actiever en ging vooral een stuk ruimer lopen in zijn bewegingen. Ook de wondjes op zijn hoofd door het schuren waren helemaal verdwenen.
Omdat Chris door zoveel veranderingen is gegaan die maand (verhuizing, in de avond en nacht op stal) bleef hij van de stress wel een beetje schuren aan zijn manen. Dat hij in een buitenstal stond, was dat direct over dus ik ben ervan overtuigd dat door de circulatie van het zout door de trailer heen, dit ook tegen zijn SME goed heeft gedaan.
voor en na de behandeling met halozoutKim is een rustig persoon die de tijd neemt voor jou en je paard. Ook bij het trailerladen. Ik kan het iedereen aanraden van wie zijn paard problemen heeft met de luchtwegen, astma, COPD, huidirritaties en vooral jeuk.
Amber Jongman

WordPress webdesigner Jcmwebdesign