Even geduld...

 • Equilibrium Saddle Fitting Service

  Mijn naam is Suzanna van Wieringen, de drijvende kracht achter Equilibrium Saddle Fitting Service. Ik woon samen met mijn man, onze twee kinderen en honden in de “Waterloosmolen” gelegen in één van de mooiste polders van Nederland. Volgens mijn ouders was de liefde voor paarden al op zéér jonge leeftijd aanwezig. Toen ik 9 jaar was kreeg ik mijn eigen pony “Keesie”. Naast Keesie ben ik ook vele jaren de trotse eigenaresse geweest van meerdere paarden waaronder in het bijzonder mijn Friese hengst Jack en Savo en onze eigen gefokte Andalusische merrie Bandera. Nu hebben we een 9 jarige friese ruin Tsjalle.

  Vanuit de liefde voor de paarden ben ik mij gaan verdiepen in het bewegingsstelsel en welzijn van het paard en de verschillende paardensport disciplines. Ik ging op zoek naar antwoorden op vragen als: “Hoe werkt het paardenlichaam?” “Wat is het natuurlijke gedrag van een paard?” “Waarom en waardoor ontstaan gedrags-, rug-, hals-, en/of beenproblemen?” Oorzaak en gevolg zijn naar mijn mening onlosmakelijk met elkaar verbonden en vanuit die gedachte heb ik besloten om de zadelpas & zadelmakers opleiding te gaan volgen en aan te sluiten bij de Vereniging van zadel- en tuig deskundigen de VZTD. 

  In 2014 heb ik mijn bedrijf Equilibrium Saddle Fitting Service opgezet. De focus van mijn bedrijf richt zich op het oplossen van gedrags-, fysieke en/of bewegingsproblemen die voortkomen uit een verkeerd passend zadel. Naast zadeladvies op maat verstrekken wij voorlichting of brengen u in contact met specialisten bij het oplossen van bovengenoemde problemen die niet direct gerelateerd zijn aan het zadel. 
  Om mij continu te blijven ontwikkelen en te verbreden volg ik met grote regelmaat verschillende bijscholingen en opleidingen in anatomie, bewegingsleer, dissectie’s, training en leerbewerking. 
   
  Mijn bedrijfsnaam is met een speciale reden gekozen. Equilibrium betekent evenwicht, het vinden van de juiste fysieke en innerlijke balans is voor mij de sleutel tot een evenwichtig leven en vormt de basis van ons bestaan. Via Equilibrium Saddle Fitting Service wil ik éénheid creëren tussen “Paard, Zadel en Ruiter”, waardoor ruiter en paard een duurzame, evenwichtige en harmonieuze samenwerking kunnen aangaan.

 • Equilibrium Saddle Fitting Service

WordPress webdesigner Jcmwebdesign