Paardentaxi.

Paardentaxi haal en brengservice paard

De meest modernste paardentaxi die verkrijgbaar is.

Moet u met uw paard naar een bepaalde lokatie zoals bijvoorbeeld een wedstrijd, kliniek, pension of een fijne strandrit en heeft u geen vervoer?

Maak dan gebruik van gebruik van onze dienstverlenende service Paardentaxi.

Wij brengen uw paard 7 dagen per week naar elke gewenste lokatie in Nederland.

Tevens voor spoedvervoer van uw paard.

Bel 06-15892706 of...

Over de paardentaxi.

Dit is de meest luxe en veiligste manier van het vervoeren van uw paard. De auto is van het merk Mercedes opbouw Sodiak. 

Met de Mercedes Sodiak is het  mogelijk om 1 of 2 paarden te vervoeren naar uw plaats van bestemming. De paardentaxi is voorzien van een hengsten uitvoering en camera’s. Zo kunnen we altijd zien hoe uw paard zich gedraagt tijdens het transport. 

Onze chauffeur vervoer uw paard(en door heel Nederland,
7 dagen per week. Ook voor spoedvervoer naar bijvoorbeeld een kliniek kunt u gebruik maken van de paardenvrachtauto.

  • Onze standplaats is Heiloo.
  • We hanteren een starttarief van €100
  • Per kilometer €1
  • Wachttijd €12,50 per 30 minuten
1 of 2 paarden in paardentaxi

Paardentaxi: Veilig en Comfortabel Vervoer van paarden.

Het vervoeren van een paard kan een uitdagende taak zijn, en eigenaren streven ernaar om hun geliefde viervoeters de meest comfortabele reisomstandigheden te bieden. Hier komt de paardentaxi in beeld, een gespecialiseerd vervoermiddel dat tal van voordelen biedt voor paarden en hun eigenaren.

Een cruciaal voordeel van het gebruik van een paardentaxi is de veiligheid van het transport. Deze voertuigen zijn ontworpen met het welzijn van het paard als topprioriteit, met speciale voorzieningen zoals camera’s antislipvloeren en stevige afscheidingen om ervoor te zorgen dat het paard tijdens de reis veilig en stabiel blijft staan.

Daarnaast biedt de paardentaxi een gestructureerde en gecontroleerde omgeving, waardoor stress bij het paard wordt geminimaliseerd. Met voldoende ventilatie en ruimte om te bewegen, kunnen paarden zich comfortabel voelen tijdens het transport, wat essentieel is voor hun welzijn.

Efficiëntie is ook een pluspunt van de paardentaxi. Eigenaren kunnen vertrouwen op een professionele chauffeur met ervaring in het vervoeren van paarden, waardoor de reis soepel en doeltreffend verloopt. Dit is vooral belangrijk bij spoedgevallen of wanneer paarden naar wedstrijden of evenementen worden gebracht.

Een ander voordeel van de paardentaxi is het gemak voor eigenaren. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over het trekken van een trailer of het manoeuvreren van een groot voertuig, omdat de paardentaxi deze verantwoordelijkheid uit handen neemt, waardoor eigenaren zich kunnen concentreren op de zorg voor hun paarden.

Kortom, de paardentaxi biedt een betrouwbare, veilige en comfortabele oplossing voor het vervoeren van paarden. Voor eigenaren die het beste willen voor hun viervoetige metgezellen, is de paardentaxi een innovatieve en praktische keuze die het transportproces vereenvoudigt en het welzijn van de paarden bevordert.

paardentaxi voor paardentransport

Zoals u kunt zien is er altijd zicht op de paard(en). We zien direct of een paard onrustig wordt zodat wij daar direct op kunnen anticiperen.

paarden in camerabeeld in onze paardentaxi
paarden kalm in paardentaxi
Scroll naar boven